Nederlandse nieuws-apps voor iPhone

Nederlandse iPhone-apps NOS

Dé app die iedereen op zijn iPhone moet hebben. In de iCulture-app lees je elke dag het laatste nieuws over iPhone, iPad en Apple. Maar we houden je ook dagelijks op de hoogte van de beste nieuwe apps, app-updates en afgeprijsde apps. Alles wat je nodig hebt om op de hoogte te blijven.
Meer lezen over iCulture-app op de iPhone.

Nederlandse iPhone-apps NOSNOS (gratis) – Veelzijdige nieuws-app van de NOS met nieuws, sport, video’s en weer/verkeer. Steevast de snelste met meldingen van belangrijk nieuws. Ook laatste uitzendingen terugkijken en direct toegang tot Radio 1 en de themakanalen Journaal 24/Politiek 24.
Meer lezen over NOS op de iPhone en iPad.

Nederlandse iPhone-apps NOS TeletekstNOS Teletekst (gratis) – Een 1-op-1 vertaling van Teletekst, inclusief apart toetsenbord om pagina’s mee op te vragen, maar wel met veegbewegingen om naar de vorige of volgende pagina te gaan. Favoriete pagina’s kan je direct bezoeken.
Meer lezen over NOS Teletekst op de iPhone.

Nederlandse iPhone-apps NU.nlNU.nl (gratis) – De meest gebruikte nieuws-app van Nederland heeft een duidelijke categorisering en biedt een tv-gids en sportuitslagen, naast een snelle nieuwsselectie voor algemeen nieuws, economie, sport en tech.
Meer lezen over NU.nl op de iPhone.

Nederlandse iPhone-apps AD.nl MobileAD.nl Mobile (gratis) – De mobiele applicatie van het Algemeen Dagblad geeft meldingen bij belangrijk nieuws en sportberichten en heeft een visuele interface met veel foto’s. Menuknoppen leiden je meteen naar de meest gelezen berichten, sport, showbizz en fotoverzamelingen.
Meer lezen over AD.nl Mobile op de iPhone.

Nederlandse iPhone-apps RTL Nieuws mobileRTL Nieuws mobile (gratis) – Uiterst multimediale nieuws-app van RTL, met actuele nieuws- en sportberichten, een grote roddelsectie (RTL Boulevard), financieel nieuws (RTL Z), een livestream van RTL4, nieuwsuitzendingen en fragmenten uit nieuwsbulletins.
Meer lezen over RTL Nieuws mobile op de iPhone.

Nederlandse iPhone-apps TelegraafTelegraaf (gratis) – Overzichtelijke nieuws-app van De Krant van Wakker Nederland, met meer nadruk op entertainment, financieel nieuws, vrouwen en verschillende sporten. Je kan favoriet nieuws bewaren, populaire berichten bekijken en het nieuws in foto’s zien.
Meer lezen over Telegraaf op de iPhone.

Nederlandse iPhone-apps VolkskrantVolkskrant (gratis) – Met dezelfde opzet als AD.nl Mobile, ook hier een optie meldingen voor nieuws en sport te ontvangen. Er is een bijzondere pagina met politiek nieuws en een sectie met opinie, waar de Volkskrant uitpakt met columns.
Meer lezen over Volkskrant op de iPhone.

BNRBNR (gratis) – Eigen app van radiozender BNR met nieuws, live radio en file- en flitsinformatie. Ontvang pushberichten voor nieuwe programma’s, stel je eigen afspeellijst samen en luister die op elk moment (ook offline) terug.
Meer lezen over BNR op de iPhone.

NRC ReaderNRC Reader (gratis) – Deze strak vormgegeven app schotelt je elke dag een selectie van de acht beste (achtergrond)artikelen uit NRC Handelsblad en nrc.next voor. Je betaalt een vast bedrag per maand/jaar en krijgt sowieso één artikel per dag gratis.
Meer lezen over NRC Reader op iPhone en iPad.

Mijn regioMijn regio (gratis) – Al het nieuws van de Nederlandse regionale omroepen in één app op basis van locatie en eigen filters. Daarnaast heeft vrijwel elke regionale omroep een eigen regio-app met naast nieuws ook video’s, uitzending gemist en Live Radio & TV.
Meer lezen over Mijn regio op iPhone.

 

Leave your comments

0
terms and condition.
  • No comments found

Subscribe to our full RSS feeds

Network with us on LinkedIn

Visit with us on Facebook

Keep up to date on Twitter

Share our site on StumbleUpon

Contact ons

Wij hopen snel van u te horen!

U kunt ons contacten via de Contact Pagina. Als u dat liever heeft kunt u ons altijd een belletje geven op nummer: 06 111 666 51

Ons Adres

Weegbree 18 Nederland Deventer, Overijsel, Nederland 7422SN