Nederlandse weer-apps voor iPhone

Buienradar Buienradar (gratis) – De bekendste Nederlandse weersite doet zijn ding ook op de iPhone. Ontvang meldingen bij verwachte regen en weerwaarschuwingen. Zie waar het wanneer regent/sneeuwt en bekijk satellietbeelden van de bewolking. Kan niet inzoomen op de kaart, maar bevat wel file-informatie als extra.
Meer lezen over Buienradar.nl op de iPhone.

Nederlandse iPhone-apps RegenmeldingRegenmelding (€1,79) – Weten wanneer er een bui valt doormiddel van meldingen en inzoomen op een kaart. In een vloeiende animatie zie je wanneer de regen aan je voorbij trekt. De volwassen broer van Buienradar.
Meer lezen over Regenmelding op de iPhone.

BuienalarmBuienalarm (gratis) – Stel maximaal drie locaties in om een melding voor verwachte regen te ontvangen. Toont de buienverwachting voor komende uren in een handige grafiek.
Meer lezen over Buienalarm op de iPhone.

Nederlandse iPhone-apps WeeronlineWeeronline (gratis) – Een buienkaart, de temperatuur, het weerbeeld per dagdeel, het weer per drie uur inclusief temperatuurindicatie, weercijfers op allerlei gebieden en een vooruitblik voor de komende 14 dagen: Weeronline biedt het allemaal.
Meer lezen over Weeronline op de iPhone.

Nederlandse iPhone-apps WeeronlineWeeronline HD (gratis) – Speciale iPad-versie van Weeronline met een prachtige interface. Bepaal zelf hoe de app er uitziet met verschillende aanpasbare widgets, zoals regenverwachting, hooikoortsoverzicht en barbecueweer.
Meer lezen over Weeronline HD op de iPad.

Yahoo WeerYahoo Weer (gratis) – Fraai vormgegeven weer-app met veel oog voor detail. Toont de belangrijkste weerinformatie, zoals gevoelstemperatuur, luchtvochtigheid, weers- en neerslagverwachting. Ook wind en luchtdruk en zonsopkomst en -ondergang worden ondersteund.
Meer lezen over Yahoo Weer op de iPhone.

Weerplaza iPhone weerWeerplaza (gratis) – Weer-app met bijna live informatie en veel aandacht voor cijfers en statistieken, bijvoorbeeld hoogste windsnelheid, de snelheid van de hoogste windstoot, de neerslagsom en de sneeuwdikte. Toont ook uitgebreide wintersportinformatie.
Meer lezen over Weerplaza op de iPhone.

Sneeuwhoogte Plus iPhone wintersport-app sneeuwvalSneeuwhoogte+ (gratis) – iPhone-applicatie speciaal voor wintersportfanaten. Raadpleeg het weer, webcams en sneeuwhoogtes van populaire wintersportgebieden. Je kunt ook zelf sneeuwhoogtes doorgeven.
Meer lezen over Sneeuwhoogte+ op de iPhone.

 

Leave your comments

0
terms and condition.
  • No comments found

Subscribe to our full RSS feeds

Network with us on LinkedIn

Visit with us on Facebook

Keep up to date on Twitter

Share our site on StumbleUpon

Contact ons

Wij hopen snel van u te horen!

U kunt ons contacten via de Contact Pagina. Als u dat liever heeft kunt u ons altijd een belletje geven op nummer: 06 111 666 51

Ons Adres

Weegbree 18 Nederland Deventer, Overijsel, Nederland 7422SN