Nederlandse apps voor televisiekijken voor iPhone

Nederlandse iPhone-apps Eredivisie Live Eredivisie Live (gratis) – Op de hoogte blijven van de Eredivisie, interviews en samenvattingen bekijken. Eredivisie Live-abonnees kunnen live Eredivisievoetbal zien via de app, of je koopt een mobiel abo voor 5 euro per maand.
Meer lezen over Eredivisie Live op de iPhone.

Nederlandse iPhone-apps Horizon.tvHorizon.tv (gratis) – Met deze iPhone-app kunnen abonnees van UPC televisie kijken op de iPhone. De gangbare Nederlandse kanalen zijn op te zien in deze app, die tevens filminformatie en een onhandige tv-gids huist.
Meer lezen over Horizon.tv op de iPhone.

NPONPO (gratis) – Programma’s van de Publieke Omroep terugkijken, live televisie kijken en de tv-gids raadplegen via deze iOS-app. Je kan zoeken op laatste uitzendingen, populaire programma’s en de database van programma’s die je kan terugzien.
Meer lezen over NPO op de iPhone en iPad.

RTL XLRTL XL (gratis) – Recente programma’s van alle RTL-zenders terugkijken en je eigen afspeellijst samenstellen. Biedt ook toegang tot het complete archief van programma’s als Goede Tijden Slechte Tijden, VI en Expeditie Robinson, en bevat speciale modus gericht op kinderprogramma’s.
Meer lezen over RTL XL op de iPhone en iPad.

SBS 6SBS6, Veronica, Net5 (gratis) – Uitzending Gemist voor programma’s van SBS 6, Veronica en Net 5: recente uitzendingen en korte fragmenten bekijken. Bevat ook ingebouwde tv-gids en tweede scherm-functionaliteit gekoppeld aan Twitter en/of Facebook.
Meer lezen over SBS 6, Veronica en Net5 op de iPhone en iPad.

Ziggo TVZiggo TV (gratis) – Gratis televisie op de iPhone/iPad voor abonnees van Ziggo en eveneens een aardige tv-gids en tv-on-demand promotieapp. Je moet er de meest gangbare publieke en commerciële zenders mee kunnen zien.
Meer lezen over Ziggo TV op de iPhone en iPad.

KPN iTV OnlineKPN iTV Online (iPhone, iPad) (gratis) – KPN-klanten met internet én Interactieve TV van KPN bekijken in deze app de twintig populairste zenders in en om het huis. Bevat programmagids en kan ook opnames beheren en plannen.
Meer lezen over KPN iTV Online op de iPhone en iPad.

Telfort iTV OnlineTelfort iTV Online (iPhone, iPad) (gratis) – Telfort-klanten met internet én Interactieve TV van Telefort bekijken in deze app de twintig populairste zenders in en om het huis. Bevat programmagids en kan ook opnames beheren en plannen.
Meer lezen over Telfort iTV Online op de iPhone en iPad.

Leave your comments

0
terms and condition.
  • No comments found

Subscribe to our full RSS feeds

Network with us on LinkedIn

Visit with us on Facebook

Keep up to date on Twitter

Share our site on StumbleUpon

Contact ons

Wij hopen snel van u te horen!

U kunt ons contacten via de Contact Pagina. Als u dat liever heeft kunt u ons altijd een belletje geven op nummer: 06 111 666 51

Ons Adres

Weegbree 18 Nederland Deventer, Overijsel, Nederland 7422SN