NPO Android-app laat je nu live tv-kijken

npo android-appMet de NPO Android-app is het sinds donderdag mogelijk om live naar de zenders van de publieke omroep te kijken, Nederland 1, 2 en 3 dus. De app van de Nederlandse Publieke Omroep heeft daarnaast een flink opgefrist uiterlijk gekregen.

 

Het is dankzij de fijne update ook mogelijk geworden om live naar de radiozenders van de publieke omroep te luisteren. Hierbij gaat het om de radiozenders Radio 1, Radio 2, Radio 3, Radio 4, Radio 5, Radio 6, 3FM en FunX. Het streamen stopt echter als je je scherm uitzet, wat de functie vrij onhandig om te gebruiken maakt. Of je moet natuurlijk graag naar het logo van een radiozender staren terwijl je luistert.

 

 

 

Het live kijken naar de zenders Nederland 1, Nederland 2 en Nederland 3 werkt gelukkig beter, al moet je wel een sterke verbinding hebben om niet om de zoveel seconden te hoeven bufferen. Afleveringen die je later nog eens wilt terugzien, kun je daarnaast opslaan in je zogeheten kijklijst. Het live kijken naar de zenders van de NPO was overigens al mogelijk via je internetbrowser, nu dus eveneens via de apps.

 

NPO Android-app ziet er nu beter uit

 

De NPO Android-app is niet alleen op het gebied van functionaliteit flink op de schop gegaan: ook op uiterlijk gebied. Zo oogt de app wat ons betreft nu flink wat strakker en wordt beter gebruikgemaakt van het zogeheten hamburger-menu dat via links naar binnen schuift.

 

NPO heeft tegenover NUtech gemeld dat de NPO-app inmiddels 3,2 miljoen keer is gedownload. Hierbij wordt hoogstwaarschijnlijk gedoeld op de downloads voor alle platformen, waaronder ook iPhone en Windows Phone. De NPO iPhone-app heette voorheen overigens Uitzending Gemist.

 

Download: NPO (gratis)

logo-app
NPO
Nederlandse Publieke Omroep
0   
 
qrcode-app

Leave your comments

0
terms and condition.
  • No comments found

Subscribe to our full RSS feeds

Network with us on LinkedIn

Visit with us on Facebook

Keep up to date on Twitter

Share our site on StumbleUpon

Contact ons

Wij hopen snel van u te horen!

U kunt ons contacten via de Contact Pagina. Als u dat liever heeft kunt u ons altijd een belletje geven op nummer: 06 111 666 51

Ons Adres

Weegbree 18 Nederland Deventer, Overijsel, Nederland 7422SN